گام به گام تا ساخت وبلاگ حرفه ای کتاب رازهای کسب درآمد از گوگل ادسنس
جوک اس ام اس
بهترین اس ام اس جوک ومطالب روز

گام به گام تا ساخت وبلاگ حرفه ای

 

:: انتخاب سرویس دهنده وبلاگ ::

شما باید دارای یک فضای اختصاصی در وب Host باشید تا بتوانید از امکانات فوق العاده ان استفاده کنید. حال ممکن است برخی افراد امکان تهیه یک فضای شخصی را نداشته باشند ویا اینکه بخاهند در آغاز وبلاگ نویسی از سرویس های ساده تر و رایگان استفاده کنند. بنابراین  در این مقاله سعی داریم شمارا با تعدادی از سایت های رایگان سرویس دهنده آشنا کنیم تا افراد مختلف با هر سطحی از سواد اینترنتی ، بتوانند برای خود یک وبلاگ دستو پا کنند.

*Biogger  : بی شک سریع ترین ، قوی ترین وحتی شیک ترین سرویس وبلاگ نویسی ، بلاگر است. سایت بلاگر متعلق به شرکت توانمند گوگل است.

در بلاگر شما می توانید ظرف کمتر از یک دقیقه یک وبلاگ ساده با قالب های پیش فرض برای خود بسازید. طریقه ساخت نیز بسیار ساده است به طوری که با مراجعه به سایت وبا توجه به گویا بودن همه8 ذچیز ، به مشکل برنخواهید خورد. شما بلاگر امکان آپلود عکس و استفاده از ان در پست ها را خواهید داشت و همچنین میتوانید به سادگی یک پست صوتی نیز ایجاد کنید. بلاگر به طور پیش فرض امکان ارسال لینگ هر پست برای دوستان، توست خواننده را دارد. بار دیگر نیز اشاره میکنم که سرعت لود شدن وبلاگ ها در بلاگر با توجه به سرور های قدرتمند آنها ، بسیار زیاد است. به طوری که خواننده معطل نخواهد ماند!

*  Blogfa : بلاگ فا یک سرویس وبلاگ نویسی به زبان فارسی است که به تازگی تاسیس شده است. مطالب این سایت تماما به زبان فارسی است وشما در هنگام ثبت نام مشکلی نخواهید داشت. با توجه به تعداد نه چندان زیاد وبلاگ های موجو در سایت بلاگ فا ، در حال حاضر سرعت دسترسی به وبلاگ های مناسب است. باید دید پس از بالا رفتن تعداد عضو های این سرویس دهنده ، آیا سرعت مناسب ، باقی می ماند یا خیر. در حال حاضر بلاگ فا امکان خاص یا فوق العاده ای نسبت به دیگر سرویس دهنده ها ندارد و باید منتظر گذر زمان بود.

*PersianBlog  : پرشین بلوگ قدیمی ترین سرویس وبلاگ نویسی به زبان فارسی است که تعداد بسیار زیادی وبلاگ در خود جای داده است. با توجه به تعداد زیاد بر روی این سرویس دهنده ، سرعت بالا امدن وبلاگ ها در این سایت تعریف چندانی ندارد. همچنین پرشین بلاگ پس از مدت ها تغیراتی در ظاهر خود داده است و نونوار شده است. نقطه قوت  آن نیز دارا بودن پشتیبانی در همین سایت هست.

:: چگونگی انتخاب قالب وبلاگ ::

بعد از ثبت نام در هر یکی از سرویس های ارائه وبلاگ ، نوبت میرسه به انتخاب قالبی برای این وبلاگ تازه ساز شما ! اگر قالب وبلاگ را در اولین گزینه در جلب باز دید کننده ندانیم ولی دور از انصاف خواهد بود که جز 5 مورد اولیه قرار نگیرد. یه طرح خوب و ساده و مرتبط با موضوع وبلاگ میتونه در ذهن بازدید کننده یک حس خوب نسبت به وبلاگ شما ایجاد کند و رغبت بازگشت برای بار دوم وسوم و ... هم داشته باشد.

در این مورد می توانید از قالب های استاندارد که معمولا توسط خود سرویس دهندگان فراهم شده استفاده کنید. در صورتی که قالب های استاندارد نظر شما را جلب نکرد میتوانید از دیگر سایتها که در این مورد به طراحی وساخت و ارائه قالب برای وبلاگ میپردازند مراجعه کنید. در این سایت ها کدهایی در اختیار شما قرار خواهد گرفت که می توانید با پاک کردن کد های قبلی و جایگزین کردن این کد ها ، قالب های دیگه ای دست و پا کنید که تنوع بیشتری دارند و می توانند تا اندازه ای که شمارو راضی نگه دارند. از این نوع سایتها میتوان به نمونه های زیر اشاره کرد:

http://www.persianyahoo.com

http://wwwweblog.gardoon.com

http://www.irantemp.com

http://www.template.ir

البته سایت ها و وبلاگهای دیگری هم در این در این زمینه فعالیت میکنند. که می توانید از اونها هم کمک گرفت. ولی بی شک مهمترین چیز در انتخاب قالب وبلاگ سرعت لوود بالا ونیز سادگی (شلوغ نبودن ) اون هست. یه قالب شلوغ ممکنه کمی بازدید کننده رو سرگرم کنه ولی بعد از مدتی اونو خسته میکنه و از وبلاگ شما دلزده  خواهد شد. پس در این زمینه انتخابی درست داشته باشید و بیشتر باطن به ظاهر نپردازید.

اگر میخواهید وبلاگ پر بازدیدی داشته باشید حتما 15 نکته زیر رو بخونید. مطمئنا در صورتی که نصف این موارد رو هم عمل کنید در اینده هی نه چندان دور وبلاگی با تعداد بازدید کننده بالا و کامل خواهید داشت. 15 راه برای جذب بازدید کننده :

:: 15 راه برای جذب بازدید کننده ::

1) به روز رسانی وبلاگ در فواصل زمانی کوتاه : این مورد نقش بسیار مهمی در جذب باز دید کننده دارد. اگر بیننده در ذهنش تداعی بشه اگر هر دفعه به وبلاگ شما پای بذارد مطلب جدید خواهد یافت مطمئن باشید دیگه وبلاگ شما رو رها نخواهد رها کرد.

2) استفاده از مطالب غیر تکراری و ناب : سعی کنید مطالبی که درج میکنید از خودتون باشه وتا جایی که ممکنه از مطالب کپی شده استفاده نکنید. مگر در مواقع لزوم. همیشه با تحقیق و اطلاع بنویسید و در حیطه هایی که تخصص ندارید از نوشتن اجتناب کنید.

3) لینگ دادن و لینگ گرفتن : این مورد به نظرم اگر مهم نباشه یکی از مهمترینهاست. با دیگر وبلاگ ها ارتباط بر قرار کنید و با آنها تبادل لینگ و لوگو انجام دهید.

4) نظر دادن در وبلاگ دیگران : با این کار علاوه بر افزودن بازدید کننده دوستان خوبی هم در وبلاگستان خواهید داشت. پس این رو فراموش نکنید.

5) ثبت در پرشین بلاگ : این مورد مربوط به وبلاگ هایی هست که تحت سیستم پرشین بلاگ هستند. با ثبت وبلاگ در فهرست وبلاگهای ثبت شده این سایت میتوانید از قبال بیشتری در جذب بازدید کننده بهره مند شوید.

6) ثبت در موتو جستوجو : با ثبت در موتور های جستوجو و همین طور انتخاب کلیدوازه های درسته میتوانید در موقع جستوجو از طرف کاربر در سدر رده بندی نتایج قرار بگیرید. در این امر تعداد لینگهایی که وبلاگ شمار دارده شوده هم مورد ارزیابی قرار میگیرد ( مورد 3 را بخوانید ) 

7) ثبت در انواع موتور های جستوجوی وبلاگ فارسی وانگلیسی : توضیح این مورد مثل مورد بالایی است.

8) همیشه در دسترس بودن : سعی کنید در وبلاگ همیشه در دسترس باشید. به پیشنهادات و انتقادات عمل کنید و ترتیبی دهید که خواسته های بازدید کننده تا حد امکان فراهم شود.

9) پشتیبانی از خواننده وبلاگ : اگر بازدید گننده ای در وبلاگ به مشکلی بر خورد ویا سئالی برایش پیش امد  حتما تا رفع مشکل و اطمینان از ان با وی در ارتباط باشید. مخصوصا اگر وبلاگ شما موردی را اموزش میدهد.

10) استفاده از قالب هماهنگ : در این مورد حسابی دقت کنید. که قالبی زیبا و نه چندان پر حجم انتخاب کنید. قالبی که باعث به تاخیر افتادن سرعت بار گزاری صفحه شود به هیچ وجه صورت خوبی نخواهد داست یه قالب خوب و منظم و هماهنگ با موضوع را فراموش نکنید.

11) احترام و عدم درگیری با باز دید کننده : تا جای ممکنه با وی وارد بحث و درگیری نشویده تا حدود در هم نشکنه و وبلاگ شما از محیطی خوب و دوستانه برخوردار باشه.

12) آیا خوب مینویسید ؟ : برای این که بفهمید خوب مینویسید و کلاس وبلاگ شما در چه سطحی هست پیشنهاد میکنم به یکی از اشنایان به طور ناشناس ادرس وبلاگ را بدهید واز وی نظرش را در این

رابطه جویا شوید. با این کار به راحتی به نقات ضعف وقوت خود پی خواهید برد.

13) از قرار دادن فایل پر حجم در وبلاگ خودداری کنید : این نکته رو همیشه به خاطر داشته باشید. به هیچ وجه از تصویر با حجم بالا یا یه موزیک با فرمت MP3 ! و... در وبلاگ استفاده نکنید. با این وضعیت اینترنت ایران همین که وبلاگ شما راحت و در چند ثانیه باز شود بهترین کار هست.

14) کنترل سرعت و تعداد مقالات در صفحه : سرعت بارگزاری کلی وبلاگ رو در هر دوره چک کنید واگر از 15 ثانیه تجاوز کرد به اصلاح تعداد مقالات در صفحه و همین طور کوجک کردن فایلای و... بپردازید. تا به استاندارد 15 ثانیه برسد. ضمن اینکه تمام مقالات وبلااگ رو در در صفحه اول نگنجانید. از امکانات ارشیو مقالات استفاده کنید.

15) قانون کپی رایت : لطف کنید این رو حتما رعایت کنید. گر چه این کار حتی در نشریات شناخته شده کشور هم رعایت نمیشه. ولی این نمیتونه یه توجیه خوب باشه. پس همیشه در پایان مطلب منبع رو ذکر کنید و از باز دید کننده هم بخواهید همین کار را در قبال مطلب شما انجام دهد.

:: طریقه لینک دادن ::

در مورد لینک دادن که یکی از راههای 15 گانه افزایش باز دید بود صحبت کردم. حالا اموزش لینک دادن :

ابتدابه قسمت ویرایش ( قالب/ها ) در .وبلاگتون میروید. این قسمت معمولا در سرویس های  ایران به ویرایش قالب و در سرویس های خارجی به Temp  معروف هست. بعد با استفاده از کد ساده زیر یک لینک ( اتصال ) به وبلاگ مورد علاقه خودتون بر قرار میکنید :

name>

در قسمتی که آدرس ( address  ) نوشته شده آدرس سایت یا وبلاگ را وارد کنید. به همین شکل در قسمتی که name  نوشته شده اسم سایت یا وبلاگ مورد نظر رو وارد میکنید. در پایان روی گزینه ثبت یا باز سازی یا publish  و... کلیک میکنید. دستور کار شده کد بالا رو در زیر میبینید :

ablog

این کد چون همراه با دستور "target="_blank هست صفحه ای جدید رو با هر کلیک باز میکنه و به وبلاگ شما هم لطمه نخواهد زد. این یکی از ساده ترین کد های لینکه.

شما میتونید متغیر هایی همچون رنگ ، اندازه ، نوع فونت ، جلوه های تصویری و ... رو به کدتون اضافه کنید.

البته این لینک بسته به نوع لینک مادر که از قبل در کد نویسی وبلاگ مشخص شده دیده میشه. ممکنه در یک وبلاگ با همین کد یه لینک ابی رنگ و با اندازه فونت 3 داشته باشیم. و در وبلاگی دیگه یه لینک سیاه ساده و ... ممکنه سئوال پیش بیاد که چطوری باید لنک وبلاگ یا سایت رو در منوی طرفین وبلاگ قرار داد ؟

جواب : شما در صورتی که به دستورات کد نویسی و ... وارد نباشید باز هم میتونبد از یه طریقی جای کد رو پیدا کنی. به این صورت که حدودی رو که میخواین در وبلاگتون لینک رو قرار بدید پیدا میکنید. بعد لینکها یا لوگو های بالا و پایینشو به خاطر بسپارید. حالا به ویرایش قالب برید و اسم وادرس اون دو تا لینک بالا و پایینش رو پیدا و با یه Enter خطی برای جا گزاری کد باز کنید و ...

این رو به راحتی با روش ازمون و خطا میشه بهش اشراف کامل یافت.

:: سایتهای ارائه دهنده فضا (Host ) ::

شما برای قرار دادن هر فایل در وبلاگ باید یه ادرسی از اون توی شبکه اینترنت داشته باشید. در غیر این صورت به هیچ وجه راهی وجود ندارد که فایل در وبلاگ برای همه قابل دسترسی باشد. حالا این دو حالت داره :

1) فایل روی شبکه اپلوود هست ( یعنی بار گزاری شده روی شبکه اینترنت ) و نیاز به اپلوود از جانب نیست و به راحتی با یا رایت کلیک ساده و انتخاب properties میشه ادرس اون رو به دست اورد.

2) فایل در هارد کامپیوتر شخصی شماست و برای در دسترس بودن به اپلوود نیاز داره. که میتوان یک مقدار فضا یا Host ( فضایی در اینترنت که به شما امکان اپلود رو میده ! ) اجاره کنید یا اینکه از Host های رایگان موجود در اینترنت که تعدادشون هم کم نیست استفاده کنید. Host در واقع بخشی از یک هارد همیشه انلاین هست.

برای این کار معمولا باید در این سایتها عضو شوید و بعد از عضویت در سایت میتوان فایلهانونو بروی فضایی که در اختیارتون قرار میده اپلوود کنید. این فضا بسته به نوع سایت از چند مگا بایت تا ... متغیر هست و البته سرعت و امنیت سایت هم باید در نظر داشت. بی شک پر استفاده ترین و شناخته شده ترین این سایتها ، سایت :

http://www.sharemation.com   

که با سرعت تقریبا خوبی که داره و امنیتش میتواند برای کار بر راضی کننده باشد. البته به اندازه موهای سر شما از این نوع Host های رایگان در اینترنت موجوده ( البته اگه کله شما نور افکن نباشه ! ) که باید گشتو پیدا کرد !

:: طریقه upload فایل ::

ثبت نام ، آپلود فایل و اشتراک آنرا خواهیو خاند : ابتدا به آدرس زیر بروید :

http://www.sharemation.com

ثبت نام :

برای ثبت نام بر روی گزینه Register در تقریبا پایین صفحه کلیک کنید. اطلاعات مورد نیاز صفحه بعد را تکمیل کنید. ( این کار بسیار ساده تر از ساخت یک ایمیل میباشد. ) و در اخر روی I Accept کلیک کنید. بلافاصله به ایمیل شما ارسال میشود که با کلیک بروی  لینکی که در ان وجود داره میتونید اکانت خود رو فعال کنید. ( حداکثر 48 ساعت مهلت دارید  ) . برای ورود به سایت در دفعات بعدی باید روی Sharemation کلیک کنید و در منوی سمت چپ شناسه ورود و کلمه عبور خود را تایپ کنید و ...

آپلود فایل :

بعد از ورود به سایت روی گزینه upioad کلیک کنید. در صفحه بعدی با کلیک روی Browse فایل مورد نظر خود  را انتخاب کنید. چنانچه احتیاج به upload بیش از یک فایل دارید تعداد انرا از منوی پایین افتادنی  the number of files to upload change مشخص کنید. در انتها روی گزینه OK کلیک کنید. بسته به سرعت اتصال شما و ترافیک سایت و ... چند دقیقه طول خواهد کشید تا فایل مورد نظر upload شود ودر صفحه اصلی فایل upload و مشخصات آن ظاهر میگردد.

اشتراک فایل اپلوودی :

وقتی فایل رو بار گزاری کردید ، برای اینکه هر کسی توانایی دسترسی به آنرا داشته باشد باید فایل را به اشتراک گذاشت. به این صورت که ...

روی آیکن دست  تحت  shaer که در مقابل هر فایل قرار دارد کیلیک کنید. صفحه بعدی سطح دسترسی به فایل را نشان میدهد. در اینجا بایداز سطر public و ستون read تیک دار شود. و در اخر برای اعمال تغیرات روی Apply now کلیک کنید. به صفحه خانه بر گردید ( منظور صفحه ای که به نام شناسه شماست و تحت MY BOOKMARKS قرار دارد !). در این حالت خواهید دید که آیکن دست  به آیکن  تغیر یافته است. بنا براین فایل مورد نظر شما کاملا اماده بهره برداری میباشد. و کافی است آنرا در کد مخصوص قرار دهید تا قابل استفاده باشد. کدی به صورت لینگ یا تصویر یا ...

راستی حتما بعد از اتمام کار ها از سایت sharemation خارج شوید.

:: طریقه ساخت لوگوی وبلاگ::

لوگو در واقع ارم یا معرف وبلاگ شماست. همه شرکت ها ، سایتها و ... برای خود یه ارم یا همون لوگو طراهی کرده اند. که در واقع باعث به یاد ماندن نام آن شرکت سایت در ذهن بیننده میشه. مثل لوگوی زیر :

  

که احتمالا میدونید مربوت به یک شرکت خودرو ساز ایرانی هست و ...

شما هم میتونید با انواعی از برنامه های مختلف گرافیکی مثل فتوشاپ و ... برای وبلاگ یا سایت خود لوگو طراحی کنید. میتوانید طراحی لوگوی خود را به دست افراد وارد تر در این زمینه بسپارید و یا اینکه در یکی از سایتهای طراحی لوگوی انلاین این کار را در عرض چند دقیقه به انجام برسونید. ابتدا به آدرس زیر بروید :

http://www.cooltext.com

و بعد روی عبارت Render a logo در میان صفحه کلیک کنید. در این صفحه میتوانید انواعی از کلید ها رو هم طراحی کنید در سایت خود مورد استفاده قرار دهید. در صفحه بعد از کادر Choose A logo Style تبپ نگارشی مورد نظر خود را انتخاب کنید. بسته به نوع تیپی که انتخاب کرده اید ممکن است مراحل زیاد و کم بشه. در صفحه بعد Box هایی ملاحظه خواهید کرد با متغیر های گوناگون. شما باید Loop Text و نوع Font و

Color Glow و File Format را با کلیک روی Edit مقابل هر یک از آنها تنظیم کنید و ...<="" p="" border="0">


 

name<="" p="">  

 

:: طریقه قرار دادن تصویر در وبلاگ ::

برای این کار باید آدرس مربوط به تصویر مورد نظر را در کد مخصوص قرار دهید تا تصویر در وبلاگ قابل بهره برداری شود. معمولا در انواع ادیتورهای وبلاگ ، ایمیل و ... گزینه ای برای قرار دادن تصویر وجود دارد که با کلیک بر روی گزینه تایید OK تصویر را در متن قرار داد. به طور مثال به این شکل  و یا  . و این شکل با کمی تغیر در سایت های دیگر هم عمومیت دارد.

شما برای جایگذاری تصویر در وبلاگ باید آدرسی از ان تحت شبکه داشته باشید و در واقع تصویر بر روی شبکه آپلوود باشد. در این صورت دو حالت وجود خواهد داشت :

1) تصویر بر روی شبکه آپلوود باشد.

2) تصویر در دیسک سخت شما باشد.

در مورد اول به راحتی میتوان با رایت کلیک بر روی تصویر مورد نظر در اینترنت و انتخاب properties آدرس عکس را به دست آورید.

در مورد دوم باید همانطور که در مراحل قبل توضیح داده شد ابتدا تصویر را آپلوود کنید و بعد با رایت کلیک بر روی تصویر و انتخاب propertis آدرس عکس را به دست آورید.

در مورد دوم باید همانطور که در مراحل قبل توضیح داده شد ابتدا آپلود کنید بعد با رایت کلیک برروی تصویر و انتخاب propertiests آدرس عکس را به دست آورید.

در ضمن شما به راحتی با استفاده از خصوصیات height & width میتوانید اندازه تصویر خود را بزرگ و کوچک کنید و ...

نکته مهم : دقت کنید تصاویر پر حجم در پست های وبلاگ قرار ندهید. چون باعث کندی صفحه و دلزدگی بازدید کننده خواهد شد.

:: طریقه قرار دادن موزیک در وبلاگ ::

در این مورد هم مثل مورد قبلی دو حالت وجود دارد. یا موزیک مورد نظر بر روی شبکه اینترنت upload هست یا اینکه در حافظه دیسک سخت شماست. در مورد اول کافیست آدرس اونرو داخل کد زیر بگنجانید تا موزیک مورد بهره برداری قرار گیرد :

 

          

به دست آوردن آدرس موزیک : رایت کلیک روی لینک آن انتخاب properties از منوی باز شده. ابتدا کد را کامل به نوت پد منتقل کرده م سپس به جای  Music Sddress آدرس موزیک روی وب را قرار بدهید.

در مورد دوم باید موزیک رو خودتون آپلوود کنید که شرح ان کامل در همین مقاله آمده است. در مورد اینکه کد رو کجا وارد کنید زیاد محدودیتی در کار نیست. فقط اینکه میان کد های مربوط به سیستمی خاص یا ... مسلما نباید تایپ بشه. چون هم باعث اختلال در کار اون سیستم خواهد شد و هم خودش ممکنه کار نکنه. چیزی که واضحه اینه که هرچقدر سند Html وبلاگ بالاتر قرار بگیره زودتر توسط مرورگر مورد بازبینی قرار میگیره و خوب زودتر لوود خواهد شد. بهتره این کد رو بعد از تگهای مربوط به عنوان وبلاگ تایپ کنید. منظورم کدهای هست.

نکته مهم : هرگز از فرمت های پر حجم استفاده نکنید. بهترین و کم حجم ترین فرمت برای وبلاگ موزیک داخل وبلاگ MIDI هست که البته به صورت بی کلام میباشد ولی در کل به سرعت باز شدن صفحه لطمه نمیزند. اینم ادرس یک سایت برای موزیک های MIDI :

http://iranianmidi.com  

:: طریقه قرار دادن شمارنده در وبلاگ ::

اگر فکر میکنید بازدیدتون روزانه حداقل به 50 میرسد بهتره برای نشون دادن آن یه شمارنده یا کنتور به وبلاگتون اظافه کنید ! برای این کار میتوانید به سایت های مختلفی که این خدمات رو ارائه میکنند مراجعه کنید و بعد از ثبت نام در آن سایت کدی رو که به شما میدهد ویا به ادرس ایمیل شما پست میکنند را در قالب وبلاگتون قرار بدید.

برای کار میتونید به این سایت مراجعه کنید و بعد از ثبت نام کدی رو تحویل بگیرید :

http://www.bravenet.com

و یا میتونید از همتای وطن اون استفاده کنید که تقریبا درست کار میکنه :

http://stats.netsups.com

خوب حالا شما خواهید توانست یک سری اطلاعات از باز دید کنندگان وبلاگ خودتان داشته باشید تا در مواقع لزوم به کار آید. اطلاعاتی مثل ساعت ورود ، آی پی ، منطقه ، صفحه ای که از آن به وبلاگتان امده و ... در کنتورها قابل پیگیری هست. علاوه بر این امکانات اندازه گیری بازدید در روز – ماه – 6 ماه و سال رو هم داره و با نموداری نوسانات آن رو نشان میده و ...

نکته مهم : اگه تعداد بازدیدتون کمه اول اونو بالا ببرید و بعد شمارنده بگذارید. چون یکم مسخره خواهد بود روزی 5 تا بازدید ویه شمارنده اندازه کفگیر !!!

:: طریقه قرار دادن وضعیت on/off lin مسنجر یاهو ::

در صورت تمایل میتوانید آیکن وضعیت on/off lin بودن آ یدی یاهو مسنجر خود رو در صفحه وبلاگ خود جایگذاری نماید. هدف از این کار ارتبات بهتر و مستمر با بازدید کننده و در واقع مخاطب وبلاگ شماست. در این صورت

آیکن  در وبلاگ شما نمایش داده میشود که وقتی شما آنلاین شوید و به صورت پر پر رنگ و برجسته در می آید. و بازدید کننده میتواند با شما که نویسنده وبلاگ باشید گفتوگو کنید.

برای این کار باید آیدی خود را در کد آدرس زیر کپی کنید :


 

 

<="" border="0">

 


 

که باید به جای yahoo id ( در هر دو قسمت ) باید آیدی خود را بدون بخش @yahoo.com وارد کنید. وبه جای name عنوانی را که دوست دارید با نگه داشتن نشانگر مووس بروی آیکن دیده شود را انتخاب کنید. این هم نوع دیگر :


 

 

<="" border="0">

Src="http://opi.yahoo.com/online?u=yahooID&m=g&t=0">


 

:: افزودن وبلاگ به موتورهای جستوجو ::

در این مورد میتوانید در موتورهای جستوجو معروف مستقیما وبلاگ خود را ثبت کنید. که شرح آن در زیر آمده است :

1) ثبت در گوگل :

ابتدا به صفحه زیر بروید :

http://www.google.com

سپس روی " همه چیز در باره Google " کلیک کنید. و بعد روی " نشانه وب خود را بیفزایید / حذف کنید " کلیک کنید. در این قسمت همه توضیحات به زبان فارسی آمده است  که کاملا مکفی است. دقت کنید کلید واژه هایی که انتخاب میکنید معروف موضوع وبلاگ و همین طور دیدگاه شما باشد. برای باز شدن مستقیم صفحه به آدرس زیر بروید :

http://www.google.com/intl/fa/add_uri.html  

2) ثبت در یاهو :

ابتدا به صفحه زیر بروید :

http://search.yahoo.com

و سپس روی " Site submit Your " کلیک کنید. در صفحه بعد نوع ثبت :for Free Submit Your Site را انتخاب کنید. بعد باید به سایت لوگین کنید تا بتوانید در کادری که در صفحه لوود میشه آدرس سایت رو وارد کنید و ...

:: جاوا اسکریپت در وبلاگ ::

شما میتوانید تقریبا هرچزی را که بخواهید به وبلاگتون اضافه کنید ( البته به صورت مجازی ! ) و برای این کار باید کد یا کدهایی رو در قالب وبلاگ خود جایگذاری کنید. در این مورد اسکریپتهای وجود دارد که میتوانید با کپی کردن آنها در قسمت ویرایش قالب وبلاگتون مثلا یه سری افکت های تصویری و صوتی در سایت ایجاد کنید. البته به یک نکته باید توجه داشته باشید

:: اطمینان از سالم بودن کد مورد استفاده ::

چون هر گونه خطایی در کند نویسی باعث به وجود آمدن Error در صفحه وبلاگ شما وبی اعتمادی بیننده به صفحه و در اخر باعث به وجود آمدن تاخیر در لوود صفحه وبلاگ خواهد شد. پس همیشه سعی کنید کد را از جاهایی که به آن اطمینان دارید برداشت کنید و در ویرایش قالب جایگذاری کنید تا هیچ مشکلی از مواردی که در بالا اومده رو شاهد نباشید.

میتونید برای بهره مندی از لیست وسیعی از این کدها به سایت زیر سری بزنید :

http://www.javaScript.ir  

البته سایت و وبلاگ در این مورد زیاد هست که میتوانید با یه سرچ ساده نتایج زیادی رو کثب کنید و ...

در آخر این بحث به شما پیشنهاد میکنم زیاد از این جک و جونورا به وبلاگ و سایت خودتون آویزون نکنید ! چون هم سرعت رو تا اندازه ای کاهش میده و هم  باعث خسته شدن بیننده از وبلاگ شما و به ثبت خاطره ای بد از اون در ذهنش میشود.

صد بار گفتم ! برای صد یکمین بار : بیشتر به فکر قالبی ساده و زیبا و همچین مطلب در خورد توجه باشد تا به فکر یه مارمولک یا پروانه که به دنبال مووس کنه و خوش آمد بگه !

 

 

 

 

با تشکر از رضا در تهیه این مطالب

    

reza9035@yahoo.com


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: پنج شنبه 19 مرداد 1391برچسب:,
ارسال توسط رضا
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 40
بازدید دیروز : 20
بازدید هفته : 156
بازدید ماه : 149
بازدید کل : 36959
تعداد مطالب : 40
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

href="http://www.myfreeshares.com/pages/confirm2.php?refid=reza20"> Myfreeshares.com